De ce Quartz Compozit

Quartzul compozit - Alegerea nr. 1 pentru blaturile de bucatarie

 

Quartzul compozit este de fapt o piatra compozita care este rezultatul unui complex proces de mixare in care ingredientul principal, quartzul, care se regaseste in proportie de 95% in masa materialului finit, este combinat cu rasini poliesterice, diversi pigmenti de culoare si elemente de decor care dau unicitate si eleganta.

Cuartul care reprezinta de fapt baza produsului finit, quartzul compozit, este unul din cele mai dure minerale din natura, cu o duritate de 7 pe scara Mohs, apropiata de cea a diamantului.

 

 

Rasinile au rolul de a lega si intari compozitia sub forma unui material dur, non-poros, calitate care ajuta la  prevenirea in totalitate a dezvoltarii bacteriilor si microorganismelor pe suprafata de lucru si totodata confera quartzului compozit rezistenta deosebita la pete si zgarieturi. Astfel, produsul finit ofera avantaje superioare pietrelor naturale cum ar fi granitul, marmura, travertinul sau alte roci folosite in amenajarile interioare.

 

 

 

 

Regasiti mai jos, calitatile quartzului compozit care ii confera acestuia statutul de material ideal pentru fabricarea blaturilor de bucatarie, baie si alte suprafete din amenajarile interioare.

 

fabricat din quartz, fabricat pentru o viata
Produsele noastre sunt fabricate din Quartz. Prelucrand cadoul naturii - quartzul mineral - cu ajutorul tehnologiei de varf, se obtin produse unice, facute sa dureze si sa satisfaca toate nevoile si cerintele unor spatii de locuit moderne.
fara zgarieturi, pete sau abraziuni
Fiind unul dintre cele mai dure minerale gasite in natura, Quartzul confera produselor noastre o rezistenta si o durabilitate de neegalat. De asemenea, cu structura sa non- poroasa, Quartzul este foarte rezistent la pete.

rezistent la acizi si saruri
Multumita superioritatii Quartzului, produsele noastre ofera o remarcabila rezistenta in fata acizilor si sarurilor. Suporta perfect expunerea la otet, suc de lamaie, condimente, ceai, vin si alte substante. Este un material ideal si pentru uzul in laboratoare, centre medicale, food.

usor de curatat
Quartzul Compozit este foarte usor de intretinut. O simpla curatare va face suprafata sa isi mentina aspectul si luciul nou-nout si curat, ca in prima zi de folosire, pentru multi ani.

creaza stiluri si designuri minunate
Spatiile comerciale sau rezidentiale stralucesc cu ajutorul Quartzului. Diversitatea de culori si texturi, dobandite printr-o varietate de pigmenti de culoare si efecte speciale care includ oglinda, sticla, bucati de sidef sau bazalt permit crearea unor designuri elegante si sofisticate.

eco-friendly
Cu o gandire conservativa de abordare in ceea ce priveste dezvoltarea produselor si tehnologia avansata folosita in procedeele de productie, sustinem mediul inconjurator prin cantitati scazute de deseuri si cote inalte de economie a apei si energiei.

versatil
Multumita versatilitatii, cuartul este solutia ideala pentru o varietate de produse folosite in amenajarile interioare, de la blaturi si insule de bucatarie si baie pana la pardoseli, scari interioare si multe alte tipuri de suprafete in domeniul amenajarilor interioare.

igienic
Structura compacta, non-poroasa a Quartzului nu permite infiltrarea lichidului si previne dezvoltarea microorganismelor si bacteriilor. Structura sa igienica a fost acreditata de LGA Gmbh si a primit deasemenea certificarea NSF/ANSI care atesta ca suprafetele din Quartz corespund standardelor NSF 51.       

LGA
Produsele Cimstone au obtinut un Certificat de Igiena acreditat de cel mai prestigios Centru de Siguranta si Analiza a produselor LGA GMBH. Au fost atestate ca fiind produse usor de curatat, astfel pastrandus-se suprafetele sigure din punct de vedere igienic si microbiologic.

NSF
Cimstone a primit Certificarea Internationala NSF, confirmand ca suprafetele din Quartz folosite ca Blaturi de bucatarie se inscriu in standardele NSF 51.


EN
Pentru a asigura produse de cea mai inalta calitate, se aplica Standarde Europene in productie si controlul calitatii. Lastrele sunt produse in concordanta cu standardele“TS-EN 15388 Agglomerated Stone-Slabs and Cut-to-Size Products for Vanity and Kitchen Tops”.Placile sunt produse conform standardelor “TS-EN 15285 Agglomerated Stone - Modular Tiles for Flooring and Stairs”

 

 


Ne sustinem produsele 100%
Calitatea si designul de neegalat al produselor din Quartz Compozit ofera Satisfactie Garantata clientilor nostri.

 

 

 

* Durata medie de viata a unui blat de bucatarie din Quartz Compozit este de 20 de ani.

Avand totala incredere in calitatile incontestabile ale materiei prime, cuartzul compozit, dar si in calitatea serviciilor noastre - masuratori, executie, livrare si montaj - suntem in masura sa va oferim o garantie de 5 (cinci) ani pentru produsele fabricate de noi.

Calitate, eficienta si seriozitate sunt atributele care definesc echipa blaturidebucatarie.ro.

 

citeste mai mult

 

 

 

 

 

Quartzul compozit se prezinta intr-o paleta larga de culori, incepand de la nuante calde, naturale, cum ar fi: crem, beige, maro deschis etc precum si nuante mai moderne, intense: rosu cu cristale, alb stralucitor, negru intens sau marmorat, diverse tonuri de gri uni sau cu venatura etc.

Aspectul suprafetelor de quartz compozit poate fi imbogatit cu diverse elemente estetice de decor cum ar fi sticla, sideful sau bazaltul sau poate imprumuta din aspectul natural al marmurei sau granitului astfel incat rezultatul obtinut este unul elegant, cu un design unic, care poate sa acopere a mare varietate de gusturi in materie de amenajari interioare.

Paletarul uzual de nuante aflate pemanent pe stoc depaseste 30 de culori, pentru mai multe detalii

 

citeste mai mult

 

 

 

 

 

 

blaturi de bucatarie din quartz compozit

 

DESPRE QUARTZ.    INTREBARI FRECVENTE

1. Ce este Quartzul?

Quartzul este unul dintre cele mai dure minerale de pe pamant. Cuvantul isi are originile din germana "Quarz" si slava "tvrdy" (DUR). In irlandeza cuvantul QUARTZ este "grian cloch" ceea ce inseamna PIATRA SOARELUIAcest material foarte dur este folosit inca din preistorie pentru diferite unelte sau bijuterii. In ziua de azi, tehnologia ne ajuta sa aducem acest cadou al naturii in casa ta sub forma de blaturi de bucatarie sau baie, mese, pardoseli, trepte, etc.

2. Ce este Quartzul Compozit?

Quartzul Compozit este o mixtura de 93% cuarț si 7% rasini poliesterice, lianti si pigmenti de culoare. Cuartul face parte din clasa celor mai dure minerale gasite in natura avand o duritate de 7 pe scara Mohs, apropiata de cea a diamantului

 

citeste mai mult

 

 

 

 

 

 

blaturi de bucatarie - ingrijire si intretinere

 

USOR DE CURATAT, SIMPLU DE INTRETINUT

Quartzul Compozit isi poate pastra stralucirea si eleganta naturala pentru mult timp. O simpla curatare cu o laveta umeda si detergent lichid este de ajuns. Quartzul compozit este un material foarte rezistent la zgarieturi si pete, acesta fiind un factor important pentru alegerea materialului pentru blatul de bucatarie.

 

blaturi de bucatarie - ingrijire si intretinere facila

 

Quartzul Compozit este un material termorezistent. Poate tolera expuneri de scurta durata la temperaturi moderat ridicate. Totusi, toate suprafetele materialelor, inclusiv piatra, pot fi deteriorate de schimbarile extreme de temperatura, fie ele prelungite sau bruste. Cand sunt expuse la temperaturi ridicate suprafetele pot reactiona in diferite moduri (fisurare, decolorare, porozitate, etc), in functie de proprietatile produsului. Cand puneti pe suprafata tigai incinse, cratite, oale sau alte ustensile generatoare de caldura este necesar sa folositi suporti speciali care rezista la temperaturi ridicate.

 

 

 

blaturi de bucatarie - servicii

 

Echipa blaturidebucatarie.ro executa pe comanda, la cerintele d-voastra, toate aceste produse si va ofera un pachet complet de servicii care constau in Masuratori, Livrare si Montaj.

 

citeste mai mult

 

 

 

 

Din quartz compozit se pot executa o gama semnificativa de produse pentru amenajari interioare, cele mai importante fiinnd de departe blaturile de bucatarie si baie dar nu in ultimul rand placarile de trepte, scari interioare, glafuri, pulturi de bar si alte suprafete in domeniul rezidential, food si medical.

 

citeste mai mult

 

 

blaturi de bucatarie - tipuri de profil

 

 

 

 

 

 

 

 

realizare site web - realizare site web